Асен Василев е бил спряган за премиер на бъдещия кабинет. Място

...
Асен Василев е бил спряган за премиер на бъдещия кабинет. Място
Коментари Харесай

Нинова призна: Асен Василев беше спряган за премиер

Асен Василев е бил спряган за министър председател на бъдещия кабинет. 

Място на Кирил Петков в държавно управление с мандат на Българска социалистическа партия не е обсъждано, разгласи водачът на Българска социалистическа партия и вицепремиер в оставка Корнелия Нинова в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов “ по телевизия " Нова нюз ".

На уточняващ въпрос дали всички в хода на договарянията са се съгласили с това, Нинова отговори позитивно. Досега се твърдеше, че диалози за персоналния състав ще се водят едвам идната седмица.

Органите на Българска социалистическа партия ще решат какво вършим с проучвателния мандат. В понеделник привикваме Изпълнително бюро, във вторник - Национален съвет, и с съдружните ни сътрудници от " Българска социалистическа партия на България " ще обсъдим, ще решим и ще обявим какво ще вършим, добави тя.

" Мисля, че авансово е имало план този мандат да не се състои, че " ИТН " имитираха и че има нещо, което форсира тези процеси, а това е приемането на антикорупционния закон и излъчването на Бойко Рашков за ръководител на КПКОНПИ. От яростта, политическото озверяване, експанзията на ГЕРБ и Движение за права и свободи се вижда, че това е същински боязън да не се случи битката с корупцията към този момент действително посредством смяната в КПКОНПИ и избора за Бойко Рашков. Уплашиха се и взеха решение още веднъж да пернат Има Такъв Народ за следващ път ", разяснява Нинова отдръпването на Има Такъв Народ от договаряния за кабинет, което последва след изтеклия запис от съвещание на ПГ на " Демократична България ".

Според нея е значимо кой е мандатоносителят, защото Българска социалистическа партия съумели да реализират общи договаряния с Политическа партия и Има Такъв Народ в петък - нещо, което до тогава изглеждало невероятно, съобщи offnews.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР